Undervisning

Jeg tilbyr privatundervisning i Oslo/Akershus på alle nivåer, og kommer gjerne til din stall.

Ønsker du en pålitelig og engasjert trener som følger opp deg og din hest/ponni, ta kontakt for å høre mer. Jeg har også mulighet til å ri din hest hele eller deler av undervisningstimen, fast eller sporadisk dersom du ønsker det. Vil du konkurrere hjelper jeg deg på stevner så langt tidsplanen tillater.

Jeg foretrekker å jobbe 1 til 1, og tilbyr rimelige priser for privattimer. Dersom dere er flere på samme stall som ønsker regelmessig undervisning, er det også mulig å få til enda gunstigere avtaler.

I undervisning følger jeg den tyske treningsskalaen (les mer), for å sikre en sunn og hensiktsmessig progresjon av hest og rytter. Enten du rir for å konkurrere eller for utvikling av ekvipasjen som hovedmål innebærer disse prinsippene en trygghet for å utvikle en sunn og holdbar hest. Når jeg arbeider med tenåringer eller voksne bruker vi alltid noe tid under timen for å forklare viktige teknikker og prinsipper, slik at du som rytter opparbeider deg kunnskap og en verktøykasse du kan benytte også når du trener alene.

Om du konkurrerer er det trygt å vite at jeg også arbeider som dommer, og har oppdatert kompetanse om dressurprogrammene og hva som kreves generelt og i øvelsene. Dette er nyttig når vi trener program og forbereder oss til konkurranse.

Jeg rir selv opp til Intermediaire nivå, med øvelser til Grand Prix Jeg jobber til daglig med tilridning og videreutdanning av hester ved siden av undervisning. Noen ganger kan det være hensiktsmessig at jeg bistår i ridning, kombinert med undervisning.

Ta kontakt, så avtaler vi en prøvetime.

Avtalte timer må avbestilles senest 24 timer i forveien, ellers må de betales fullt ut. Betaling kontant, pr. Vipps eller månedlig faktura.