Tilridning

Jeg tilbyr tilridning/videreutdanning av dressurhester- og ponnier fra 3-4 års alder og opp til Intermediaire nivå.

Jeg har bred erfaring som rytter, og har arbeidet hos prestisjefylte Hof Kasselmann i Tyskland. Arbeidet utføres hos deg som kunde, og til rimelige priser. Jeg tilbyr ikke ryttertilvenning eller innridning av unghest.

Gjennom de siste årene har jeg opparbeidet meg bred erfaring og kunnskap om videreutdanning av hester. Jeg har jobbet med hester og ponnier i alle prisklasser, fra unghest opp til Grand Prix nivå.

Sammen blir vi enige om hvordan treningen best legges opp, og hva som er realistiske mål. Skal hesten selges legger vi ofte en relativt kortsiktig plan, som også inkluderer salgsforberedelser, annonsering, bilder/video og visninger. Skal hesten videreutvikles for eget bruk legges ofte en mer langsiktig plan, gjerne kombinert med undervisning av rytter

Som rytter er jeg meget følsom, men bestemt, og svært bevisst i forhold til treningens innhold og intensitet i forhold til hestens utgangspunkt. Målet er å utvikle sunne, holdbare hester som kan få utnyttet sitt iboende potensiale og prestere maksimalt i forhold til det aldersnivået de er på. Hestene skal bli mer ridbare, ikke bare for meg, men for deg som rytter eller potensielle kunder.

Jeg kan også tilby ryttertjenester under ferie/fravær/sykdom hos deg som kunde.

Hos meg får du alltid en god pris på profesjonelt utførte tjenester!

Ta kontakt for tilbud.