Om meg

Jeg er tidligere landslagsrytter i dressur for ponni og junior fram til 2016, og kjenner dressurmiljøet i Norge godt.

Jeg har arbeidet som rytter ved et av verdens største og mest prestisjefylte dressursteder; Hof Kasselmann i Tyskland. Hos Hof Kasselmann utviklet jeg meg både som rytter og som hestemenneske, ved å jobbe daglig med fantastiske hester og kunnskapsrike kolleger.

Fra høsten 2017 er jeg eksaminert og godkjent dommeraspirant og kan dømme klubbstevner opp til LA, og distriktsstevner opp til LB. Jeg planlegger å fortsette min dommerutdannelse i takt med den framdriftsplanen som Norges Rytterforbund legger.

Jeg har holdt på med hest siden jeg var 5 år gammel, og min visjon i dressurverdenen er å bidra til å utvikle harmoniske, sunne, velfungerende hester som får utnyttet sitt potensiale. I undervisning brenner jeg for at ryttere skal oppnå både praktiske ferdigheter og kunnskap/forståelse om de tema vi jobber med, enten de ønsker å konkurrere eller trener dressur for utvikling av seg selv og hesten.

Mine personlige prestasjoner inkluderer blant annet 2 x NM gull i lag ponni, individuelt NM sølv, Nordisk lag bronsje, flere seire og plasseringer i Junior, to seire i Kingsland Oslo horse Show, uttak og deltagelse til flere internasjonale stevner og mesterskap

Artikler om meg i media

Nora Ekrem med ny hest

Nora (18) fikk drømmejobben

Kingsland Oslo Horse Show – en fantastisk opplevelse

Avsluttet med seier

Nora Ekrem på nye eventyr

JJ Hamsun solgt til lovende juniorrytter

Storeslem til skedsmo

Nora og Davidoff vant Kur-klassen