Dressurdommer – første eksamen bestått!

Stolt, ydmyk og glad for å fortelle at jeg nå er godkjent dressurdommer aspirant! For kun få dager siden kom meldingen om at jeg hadde bestått eksamen, både den praktiske og den teoretiske delen.

Dermed er jeg klar for å dømme klubbstevner til og med klasse LA. Innen 6 måneder skal jeg også bisitte med en Dommer 1. Etter det er jeg autorisert til å dømme distriktsstevner til og med klasse LB.

Jeg startet dommerutdanning tidligere i høst, med et innholdsrikt og nyttig kurs undervist av Torunn Knævelsrud på Nes ridesenter. Torunn er en av Norges mest kjente internasjonale dressurdommere. Kurset var veldig inspirerende, i tillegg til masse informasjon og faglig input, fikk vi dømme ekvipasjer i praksis og sammenligne våre vurderinger med hennes profesjonelle tilbakemeldinger.

Etter et obligatorisk praksisår som aspirant, er planen min å ta videre kurs for å bli «Dressurdommer 1». Da vil jeg kunne dømme opp til LA på distriksstevner og fungere som overdommer.

Gleder meg til å komme i gang med konkurransesesong, litt utålmodig siden det er vinter og lite stevner om dagen 🙂 Håper på mange oppdrag til våren.

For to dager siden kom nyheten om at Trond Asmyr er satt til å lede et utvalg som skal se på kompetanse og videreutvikling av norske dommere. Jeg er glad og takknemlig for å kunne være aktiv i dommermiljøet framover, og være med på å bygge opp viktig kompetanse. Trond Asmyr satt til å lede prosjektgruppe

En stor takk til Solberg Rytterklubb som har anbefalt meg til dressurdommerkomiteen, og som støtter min utdanning!

Min ambisjon er å bli en oppdatert, rettferdig og konstruktiv dommer som tør å bruke skalaen.

Dersom klubben din trenger dommer til klubbstevne, eller dere ønsker å avholde programtrening til en rimelig pris, ta kontakt med meg!

Hesten sitter på bittet
Denne er vel sett før, men tåler å ses igjen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *