Spennende nytt samarbeid om tilridning og utdanning!

Samarbeid med EKRA GÅRD om tilridning og utdanning av sportshester- og ponnier

Jeg er veldig stolt og glad for å kunne fortelle at jeg nå har inngått et samarbeid med EKRA GÅRD!

Samarbeidet gir meg mulighet til å være med på å utdanne og utvikle hester og ponnier med svært god kvalitet, både dressur- og sprangbetonte. Jeg rir blant annet noen meget lovende unghester med unik ridbarhet, og dette blir en utrolig spennende og lærerik periode for meg.

Ekra gård, ved Turid Hammer og Per Martens, tilbyr et bredt spekter av tjenester. Ved gården drives blant annet oppdrett og salg av sportshester og ponnier til sprang, dressur og feltritt, hingstestasjon og veterinærtjenester. Her tilbys også rehabilitering og opptrening av syke/skadede hester. Besøk hjemmesiden til Ekra Gård.

Jeg er svært takknemlig for tilliten Turid og Per har vist meg som rytter, og ser fram til samarbeidet med forventning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *