Webside på plass for Noras nye dressurfirma

Ny webside!

Endelig, etter mye arbeid og sene nattetimer er den nye webside snart klar for publisering. Blir veldig glad for kommentarer. Ta en titt rundt, og gi meg beskjed om du finner noen feil, eller noe som virker dårlig på for eksempel mobil eller nettbrett!

Hjemme igjen

Etter et herlig år i Tyskland, har jeg nå flyttet hjem til Norge. Året hos Hof Kasselmann var utrolig lærerikt og spennende. Som rytter har jeg utviklet meg masse, en egen artikkel om dette kommer senere. Sammen med studier tar jeg sikte på en deltidskarriere med hest. Allerede har flere spennende oppdrag kommet på banen. Følg med for flere nyheter.

Nora Ekrem, dressurrytter, flytter hjem til Norge og lanserer ny webside, her til hest på ponnien Davidoff
Nora Ekrem, dressurrytter, flytter hjem til Norge og lanserer ny webside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *