Stjernehesten JJ Hamsun for salg

Salgshest

Min stjernehest JJ Hamsun har som de fleste vet vært til salg siden i sommer. Da jeg flyttet hjem til Fetsund fra Hagen, Tyskland, tok jeg den tunge beslutningen. Selv om det var mitt eget valg, og basert på gode grunner, var det veldig tøft. Det vet alle som holder på med hest, hvor utrolig glad man blir i dem! Jobben som rytter i Tyskland var vanvittig givende, og denne perioden fikk meg til å forstå at jeg vil holde på med hest som arbeid. Ikke primært satse på egen karriere på konkurransebanen. Stjernehesten JJ Hamsun derimot, fortjener en som vil satse hardt og jobbe ham videre opp i konkurranser.

Gode minner

Jeg kjøpte Hamsun fra min trener Jonas Elvebakk hos Triumph Dressage i 2015. Vi har hatt mange herlige stunder sammen, både i stallen, på trening og på stevner. Hamsun utviklet seg helt fantastisk det året jeg trente ham i Tyskland. Her i salgsvideoen kan dere se noen resultater av det. På slutten også noen enerbytter og begynnende piaffe og passage! Enjoy!

Les flere innlegg her.

Én tanke om “Stjernehesten JJ Hamsun for salg”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *