Davidoff – min fantastiske første FEI ponni

Tilbakeblikk på Davidoff-tiden

Davidoff var min første FEI ponni. Jeg kjøpte ham som 8 åring fra Stald Magic, Mia Lee i Danmark. Forut for det hadde mamma og jeg reist rundt i flere land for å prøve forskjellige ponnier. Da vi endelig fant Davidoff var saken avgjort. Selv om han på det tidspunktet var helt uerfaren som konkurranseponni, og aldri hadde gått en FEI klasse, skjønte vi fort at han hadde et supert potensiale. Men det aller viktigste var at han har et helt utrolig godt gemytt, og raskt ble min beste venn.

Årene med Davidoff var intet mindre enn fantastiske, en periode jeg alltid vil se tilbake på med stor glede. Men dessverre tar jo ponnitiden slutt, og da var det veldig flott at vi fikk solgt ham til min herlige venninne Carmen. Carmen hadde den gang mange ponniår foran seg, og har gjennom disse årene hatt stor suksess med «Doffen». Det å følge dem har vært minst like stort for meg som da jeg selv eide ham, og jeg er like stolt av dem begge!

Nå har tiden kommet for at denne utrolige ponnien snart skal gi glede til en ny rytter og familie. Carmen sin ponnitid er snart over, Davidoff skal selges. En vemodig tid igjen, men jeg ønsker dem begge lykke til videre på sin spennende reise!

I videoen over kan dere se salgsvideoen fra den gang jeg selv la ut Davidoff for salg. Flott ponni, ikke sant?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *